How iş ayakkabısı mekap can Save You Time, Stress, and Money.

Wiki Article

Climazone özelliği sayesinde nemi dışarı atan, nefes alan ve ayakların kuru kalmasını sağlayan Uvex Motion Model İş Ayakkabısı, S1 koruma sınıfileında yer alır. Yüksek teknolojiyle üretilen mikro kadife malzemeli dış yüzeyi ayaklarınızın gün boyu rahat hissetmesine gardenım eder. Baskı noktaları olmadığı için ayakları yormaz.

Spor ayakkabı tasarımıyla rahat bir kullanım sunar. Esnek yapısı sayesinde gün boyu kolay hareket imkanı verir. El işçiliği ile üretilen ayakkabı, dayanıklı malzemesi sayesinde uzun süre sorunsuz şekilde kullanılır. Bağcıklı kapaması sayesinde rahat giyilip çıkarılır. Nefes alan yapısı ayakların terlemesini engeller, serin ve kuru kalmasını sağlar.

Enerji Emici Topuk: Ayakkabının topuk kısmında enerji emici bir özellik bulunur, bu sayede darbe etkileri azalır ve uzun süreli kullanımlarda konfor sağlanır.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

İş ayakkabı fiyatları ve özelliklerini yakından inceleyin. Alacağınız ufak ama etkili ve önemli tedbirler ile sağlıklı yaşam sürebilirsiniz. İş kazası yaşasanız da sorunsuz atlatmak için iş ayakkabısı fiyatı yerine işlevine bakın.

Yüzün tamamını kaplayacak ergonomik tasarım ve orta derece sertlik burun teli ile en iyi filtrasyonu sağlamaktadır. Kalın iş ayakkabısı uvex ve yumuşak yapılı kulak lastigi ile gün içerisinde kulağımızı rahatsız etmez uzun kullanım sağlar. three Katlı kumaş ve entire utrasonik cihazlar ile üretimi gerçekleştirilen cerrahi maskelerimiz paketleme aşamasında ultraviyole sterilizasyon ile el değmeden paketlenmektedir. Günlük 50.000 maske üretim kapasiteli üretim tesisimiz sizler için 7/24 en kaliteli maskeleri üretmektedir. Daha fazla bilgi için Cerrahi maske kategorisini inceleyiniz.

İş güvenliği ayakkabısı kışlık ve yazlık olarak kullanılabilecek alternatifler mevcuttur.

8 parçalı deri bileklik kol bandı ayarlanabilir el dokuması erkek kadın örgü retro punk takı bileklik bileklik

S1P: Bu iş ayakkabısı tabanlık sertifika S1 sertifikasına ek olarak, ayakkabının delinmeye dayanıklı olduğunu göstermektedir.

Düşük yoğunluklu orta taban hafif ve esnekliğin yanı sıra topuk şoklarına ve titreşimlerine karşı mükemmel eğilim sağlar.

Mekap iş iş ayakkabısı fiyatları ayakkabıları çalışanların güvenliğini ve rahatlığını sağlamak amacıyla tasarlanmış özel ayakkabılardır. Bu ayakkabılar, mekanik aşınma ve darbelere karşı ek koruma sağlayarak işçilerin ayaklarını korur.

Ayak Koruma İş Ayakkabısı İş Botu Çizmeler elektrikçi ayakkabıları skechers iş ayakkabıları Stout iş ayakkabıları swolx iş ayakkabıları uvex iş ayakkabıları Yds iş ayakkabıları Ziyaretçi Çarıkları

Konforlu ve Rahat: Ergonomik tasarımı, nefes alan astari ve yumuşak iç tabanı ile uzun çalışma saatleri boyunca bile ayaklarınızın rahat etmesini sağlar.

This Web site is employing a safety services to shield alone from online assaults. The action you only executed activated the safety Answer. There are numerous actions that may induce this block such as distributing a certain term or phrase, a SQL command or malformed data.

Report this wiki page